Administratiekantoor Schneider

Over ons

Over administratiekantoor Schneider

Bij Administratiekantoor Schneider staat de klant centraal. Professionaliteit en een proactieve houding zijn slechts een paar sterke punten waar ons dynamische kantoor bekend om is.

Laagdrempelig en persoonlijk

Als Administratiekantoor zijn wij betrokken met onze klanten. Door onze persoonlijke aanpak is onze organisatie laagdrempelig en zorgen wij ervoor dat u zich direct op uw gemak voelt. Wij doen ons best om persoonlijk contact met onze kennis en kwaliteit te combineren. Ruim 20 jaar continuïteit en ervaring dragen hier aan bij.

Korte, directe lijnen en een open communicatie met onze klanten zorgen voor een goed contact en dragen bij aan het efficiënt verwerken van alle opdrachten. Wij streven naar efficiency en effectiviteit binnen onze organisatie. Door middel van permanente scholing en betrokkenheid met onze klanten zijn wij in staat om voor u een geoptimaliseerde prijs- en kwaliteitsprestatie te garanderen. Daarnaast staat integriteit bij ons hoog in het vaandel.

Werkzaam in meerdere sectoren

Wij vertegenwoordigen cliënten in meerdere sectoren, waaronder: horeca, toerisme detailhandel groothandelaren transport agrarische sector. Uiteraard zijn wij actief in nog veel meer sectoren. Wij zijn werkzaam voor de MKB-er, ZZP-er, verenigingen, stichtingen, VVE, Besloten vennootschappen en starters.

Boekhoud-pakketten

Wij werken met alleen gerenommeerde, bekende boekhoudpakketten, zodat wij uw boekhouding op de beste manier kunnen onderhouden en alles overzichtelijk kunnen maken. De pakketten waar wij onze administratieve werkzaamheden mee verrichten zijn: Minox, Unit4 Audition, Fiscaal Gemak, en Microloon.

Ook als particulier bent u van harte welkom​

Uiteraard bent u bij Administratiekantoor Schneider ook als particulier van harte welkom. Als gerenommeerd bedrijf, zijn wij gespecialiseerd in het invullen van de aangifte inkomstenbelasting. Mocht u zelf door de complexiteit of een andere reden hier niet uitkomen, dan nemen wij u dit graag uit handen.​